
Vores champagne

Champagne: Cuvée Tradition – Paul Hazard
Drue: 62% Meunier, 33% Chardonnay og 5% Pinot Noir
Lagring: Vinen er lagret i 36 måneder i kælderen inden bundfaldet (bærmen) fjernes fra flasken.
Dosage (tilsat sukker): 8 gram pr. liter – Brut
Smagsnoter: En Brut Tradition-champagne med en skøn friskhed og en god aroma- og smagsintensitet. Smagen har noter af melon og fersken der stammer fra Meunier druen. Den har en dejlig mousse ved servering, efterfulgt af en fin perlerække af bobler. En struktureret og forfriskende cuvée, som alle kan lide.
Pris: 210 kr. ved 3 fl. og 230 kr. for 1 fl.

Champagne: Blanc de Noirs – Paul Hazard OBS vi har kun 4 flasker tilbage
Drue: 65% Pinot Noir, 35% Meunier
Lagring: Vinen er lagret i 36 måneder i kælderen inden bundfaldet (bærmen) fjernes fra flasken.
Dosage (tilsat sukker): 8 gram pr. liter – Brut
Smagsnoter: En Blanc-de Noir champagne på blanding af Pinot Noir og Meunier, der giver en rundhed og frugtagtig sødme. Smagen har noter af lime, citronskal og pære. Moussen er blød og lækker ved servering. En charmerende autentisk vin, der er kendetegnet ved dens naturlige og subtile aroma.
Pris: 200 kr. ved 3 fl. og 220 kr. for 1 fl.

Champagne: Blanc de Blancs – Paul Hazard
Drue: 100% Chadonnay
Lagring: Vinen er lagret i 46 måneder i kælderen inden bundfaldet (bærmen) fjernes fra flasken.
Dosage (tilsat sukker): 6 gram pr. liter – Brut
Smagsnoter: En atypisk Blanc de Blancs fra ler-kalkstensjorden i Marnedalen. Denne Cuvée har en diskret mousse ved servering med en fin perlerække af bobler. Denne champagne bringer ægte vinøsitet frem i næsen, og har en modenhed med noter af tørrede frugter og grillede mandler. Smagen er aromatisk kompleks, med noter af abrikos, lime og honning.
Pris: 235 kr. ved 3 fl. og 255 kr. for 1 fl.

Champagne: Cuvée Rosé – Paul Hazard
Drue: 48% Pinot Noir, 27% Pinot Meunier, 25% Chadonnay
Lagring: Vinen er lagret i 36 måneder og inden lageringen iblandes ca. 15% rødvin fra Champagne.
Dosage (tilsat sukker): 8 gram pr. liter – Brut
Smagsnoter: Med en blanding af de tre druesorter, opnår Hazard en vellykket karismatisk Cuvée Rosé. Den laksefarvede champagne-rosé har en diskret mousse, efterfulgt af en række af perleagtige bobler. Smagen afslører en friskhed af røde frugter, som kirsebær og især sprøde jordbær. Lime og gær giver kontrasterne i smagen en skøn aroma.
Pris: 200 kr. ved 3 fl. og 220 kr. for 1 fl.

Champagne: Rosé de Réserve, 1er Cru – G. Tribaut
Drue: 20% Pinot Noir, 80% Chadonnay
Lagring: Vinen er lagret i 36 måneder og inden lageringen iblandes ca. 15% rødvin fra Champagne.
Dosage (tilsat sukker): 7 gram pr. liter – Brut
Smagsnoter: En champagne med en næse af sprøde røde bærfrugter som fx solbær, friskehed som i pærer og en finish af krydderier. Let og frugtig smag med flot struktur. En elegant vin.
Pris: 245 kr. ved 3 fl. og 265 kr. for 1 fl.

Champagne: Blanc de Noirs, 1er Cru – G. Tribaut
Drue: 100% Pinot Noir
Lagring: Vinen er lagret i 36 måneder
Dosage (tilsat sukker): 7 gram pr. liter – Brut
Smagsnoter: En Blanc-de-Noir champagne med en behagelig friskhed. En let champagne med frugtaromaer og strejf af citron. Æble og fersken bringer friskhed og elegance. Perfekt alliance mellem aromaer af kandiseret frugt og frisk frugt, der slutter med en gourmet-tone. Kompleks og traditionel. Harmonisk og meget elegant champagne.
Pris: 245 kr. ved 3 fl. og 265 kr. for 1 fl.

Champagne: Cuvée La Carte Or, 1er Cru – Robert Jobart
Drue: 40% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier, 20% Chardonnay
Lagring: Vinen er lagret i 56 måneder
Dosage (tilsat sukker): 7 gram pr. liter – Brut
Smagsnoter: Champagnen har smagsnoter af tørret frugt såsom abrikoser, der tilføjer en sødmefuld karakter til champagnen og bidrager til dens dybde og kompleksitet. Der er også aromaer af ristede nødder og toast, der tilføjer en subtil sprødhed og kompleksitet til smagen. Her er der tale om en champagne hvor lageringen på 56 måneder giver fylde og dybde.
Pris: 260 kr. ved 3 fl. og 280 kr. for 1 fl.