Vinsmagning

Mange kender Sancerre som en tør hvidvin med en smag af (hylde) blomst. Men på trods af sin relative lille størrelse (ca. 3.000 hektar) er vinene fra Sancerre meget forskellige. Dette skyldes især de særlig jordbundsforhold der findes i området, men vinifikationen spiller selvfølgelig også ind fx. er flere og flere producenter begyndt at lave en hvid cuvée, der har ligget på egetræsfade, hvilket giver Sauvignon Blanc druen et helt andet udtryk.

Færre er måske bekendt med, at de i Sancerre også laver dejlige rødvine på Pinot Noir, med lette tanniner og noter af røde bær blandt andet kirsebær. Rødvinene fra Sancerre er ikke nær så kendte som vinene fra Bourgogne, men til gengæld får man, efter vores mening, mere vin for pengene.

Det vil også være muligt at kombinere en smagning med vine fra både Sancerre og Champagne 

Så hvis I har inviteret gæster og har lyst til at tilføje arrangementet en særlig smagsoplevelse, kan vi anbefale en vinsmagning med vine fra Sancerre og Champagne. I fællesskab aftaler vi, hvilke vine I skal smage og hvilke retter der kan serveres hertil. En sådan smagning tager typisk et par timer alt afhængig af, hvor mange spørgsmål I har og hvor meget vi snakker. 

Pris: I betaler kun for vinen og prisen afhænger af, hvilke og hvor mange vine der skal smages.

Booking: Send en mail til kontakt@vivinum.dk eller ring til Troels på telefon +45 61 30 47 88 for at høre nærmere.